«Дихає, є пульс…», – як патрульні на Сихові врятували чоловіка (відео)

1484665948_1479980612_1471873286_1467976433_826dbf93e58108fa7b12f51e80ed0058

Вчора, близько 17 години вечора, патрульні отримали виклик на проспект Червоної Калини про невідомого чоловіка, який лежить у під‘їзді.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

За вказаною адресою, патрульні побачили чоловіка, який лежав на сходовій клітці без свідомості. Мешканці розповіли, що знайшли його у ліфті та перенесли на сходи. Патрульні одразу викликали швидку. Біля чоловіка виявили шприц з бурою речовиною, схожою на кров та на лівій руці сліди від ін’єкції у вену. Запаху алкоголю від чоловіка не було, в нього відчувалося слабке дихання, зіниці звужені. Раптом стан невідомого почав погіршуватися, він відкрив очі і видихнув. Серце зупинилося. Інспектор 1 батальйону Роман Кліщ прийняв рішення робити непрямий масаж серця, аби відновити серцебиття.

«Я вперше застосував навики надання першої домедичної допомоги. Звичайно, було хвилювання, але треба було діяти. Потім, коли серце запустилося, почали тремтіти руки», – ділиться спогадами патрульний Роман Кліщ.

Чоловік є мешканцем Житомирської області. Патрульні зв‘язалися з дружиною 43-річного громадянина, вона повідомила, що він закодований від алкоголю, а щодо вживання наркотиків, то ніколи за ним таке не помічала. На місце приїхали медики, які подякували патрульним, що провели реанімаційні заходи і повернули чоловіка до життя. Його госпіталізували у спеціалізований медичний заклад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: