Директора Львівського бронетанкового заводу і його заступника суд залишив під вартою

61571

Директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа і його заступника Олега Ткаченка Апеляційний суд Києва залишив під вартою.

Про це повідомила прес-служба суду.

У зв’язку з відмовою сторони захисту від апеляційних скарг, апеляційне провадження про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо директора Державного підприємства «Львівський бронетанковий завод», підозрюваного Тимківа Р.М. закрито.

16 серпня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва у відкритому судовому засіданні розглянула заяви сторони захисту про відмову від апеляційних скарг на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 15 липня 2017 року, якою частково задоволено клопотання детектива Національного бюро Третього відділу детективів Першого підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України, погоджене прокурором у кримінальному провадженні – першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано до підозрюваного Тимківа Р.М.  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до 07 год. 10 хв. 11 вересня 2017 року з одночасним визначенням застави в розмірі 1 800 000,00 грн.

Відтак апеляційне провадження було закрите.

Нагадаємо, Тимків Р.М. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України.

А також Апеляційний суд Києва залишив без змін ухвалу суду першої інстанції про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання щодо заступника директора ЛБТЗ Олега Ткаченка.

Нагадаємо, 14 липня працівники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка. За даними НАБУ, керівництво ЛБТЗ причетне до закупівлі вживаних моторів до танків Т-72 замість нових.

Затримання відбулося у день візиту на держпідприємство президента Петра Порошенка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: