Стрілянина у центрі столиці: невідомі пограбували чоловіка

20799487_1418250754933372_8679702330368697911_n

У Києві на вулиці Зоологічна невідомі відкрили стрілянину по чоловіку.

Про це повідомляє ТСН.

За словами очевидця, невідомі в медичних масках напали на чоловіка і вистрілили щонайменше двічі. За попередніми даними, нападники забрали сумку і втекли на Audi синього кольору.

Натомість у поліції розповіли, що зловмисники стріляли гумовими кулями, одна з яких влучила у шию чоловіку.

«Правоохоронці встановили особу пораненого чоловіка: він – приватний підприємець, 1989 р.н. За інформацією лікарів, у потерпілого два вогнепальні поранення. Його доставили в лікарню», - додали поліцейські.

До того ж зазначається, що нападники загубили на місці події ніж.

Наразі правоохоронці встановлюють всі подробиці інциденту та намагаються затримати стрільців, оголошено план «Перехоплення».

Нападники діяли непрофесійно, переконана експерт-кримінолог Анна Маляр.

«На Зоологічній, прямо під вікнами каналу 112, вчинено озброєний напад на людину з метою забрати гроші (за різними даними - 400 тис. грн). Потерпілого поранено, але він живий.

Прикментні дві речі: гроші не вдалось забрати, потерпілий чинив опір; є відеозйомка свідків з двох протилежних ракурсів (майже 3D).

Як мінімум, потерпілий не був у змові з нападниками. Бо часто нападники знають про час і місце транспортування грошей від того, хто буде це робити.

Зухвальство нападників кидається у вічі, так само, як і «непрофесійність». Вони не змогли впоратись з власними емоціями та наробили чимало помилок. Діяли не скоординовано, залишили на місці злочину навіть предмет, схожий на холодну зброю. Місце злочину обрано дуже неграмотно. Може й не місцеві, тому не знали, що діють прямо перед вікнами телеканалу. А використання нападниками сигналу авто - це взагалі кіно. Самі до себе привернули увагу», – написала Анна Маляр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: