Джошуа хоче знову зустрітися із Кличком - вже без рукавичок

Чемпіон світу за версіями з боксу IBF, WBA та IBO у суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа заявив, що поважає рішення легендарного українця Володимира Кличка про завершення кар'єри. Джошуа знову хотів би зустрітися із Кличко-молодшим, але на цей раз вже не на рингу, повідомляє Укрінформ з посиланням на Boxingnews.

Чемпіон світу за версіями з боксу IBF, WBA та IBO у суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа заявив, що поважає рішення легендарного українця Володимира Кличка про завершення кар'єри. Джошуа знову хотів би зустрітися із Кличко-молодшим, але на цей раз вже не на рингу, повідомляє Укрінформ з посиланням на  Boxingnews

«У мене було відчуття, що Володимир саме тепер завершить кар'єру. Знаю, що багато фанатів хотіли бачити його бій, але він вирішив, що йому краще вийти із гри, - сказав Джошуа. - Я поважаю рішення справжнього чоловіка. Кличко дуже розумний, тому у нього є багато інших інтересів поза боксом. Володимир виграв чимало титулів за свою кар'єру, і мені хотілося б попрацювати з ним, висловити йому особисто захоплення і зберегти добрі стосунки. Тепер кожен йде своїм шляхом. Я був би вдячний, якби ми просто зустрілися як джентльмени, і він поділився зі мною частинкою досвіду, який придбав з роками».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: