У смерті жінки під час вчорашньої ДТП рідні звинувачують Димінського

ййй

Брат загиблої жінки під час вчорашньої ДТП, що трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, на своїй сторінці у Фейсбук написав, що автомобілем керував бізнесмен Петро Димінський.

Брат загиблої жінки під час вчорашньої ДТП, що трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, на своїй сторінці у Фейсбук написав, що автомобілем керував бізнесмен Петро Димінський. 

«Близько 15.00год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де вона проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра», - зазначив Stepan Matsevko у Фейсбук. 

 

Відтак рідні просять усіх, хто міг стати свідками аварії, допомоги у зборі додаткових свідчень та інформації з телефонів, фотоапаратів чи відеореєстраторів.

Нагадаємо, учора повідомлялося про те, що авто відомого львівського бізнесмена Петра Димінського потрапило у аварію, у якій загинула молода жінка. Цей факт підтвердили у поліції. Втім хто саме сидів за кермом автомобіля станом на зараз достеменно невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: