Бойовики знову збираються «націоналізувати» українські підприємства, - ЗМІ

Відповідні судові засідання, за даними ЗМІ, заплановані на кінець серпня-вересень.

Так званий Фонд держмайна «ДНР» збирається відсудити нерухоме майно в низки українських компаній під час "судових слухань", які відбудуться цьогоріч у серпні і вересні. Інформацію про проведення судового засідання незаконна організація «ДНР» размістила на своєму офіційному сайті в розділі "Судові виклики", передають Новости Донбасса.

До списку "націоналізації" потрапила власність компанії ПРАТ "АПК-Інвест", нерухомість національної акціонерної компанії "Надра України", майно ТОВ "Альткомавтотранс", банківські приміщення ЗАТ "Акціонерне комерційний промислово-інвестиційний банк", а також палац спорту "Динамо", що належить фізкультурно-спортивному товариству "Динамо".

Судове засідання за позовом "Фонду держмайна ДНР" про визнання права власності на "безхазяйне" нерухоме майно українських компаній, мають намір провести в "арбітражному суді" Донецька.

В "офіційному" електронному документі вказується, що після опублікування судового виклику власники українських компаній вважаються належним чином повідомленими про місце, дату і час проведення судового засідання.

У середині червня нинішнього року на офіційному сайті організації "ДНР" вже повідомлялося, що підконтрольний організації "Фонд держмайна" звернувся до місцеого арбітражного суду з проханням визнати права власності на безхазяйне майно українських власників. Серед вищезгаданих компаній у списку судового позову було згадано також майно компанії ТОВ "Дорожнє будівництво "Альтком", ТОВ "Альтком "Бетон-буд", ПАТ "Артемівський завод по обробці кольорових металів", ТОВ "Будівництво та монтаж".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що "націоналізовані" проросійськими бойовиками українські промактиви на Донбасі будуть повернуті, а Росія сплатить за це компенсацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: