Де у Львові облаштують нові майданчики для вигулу собак

dog-walking

Наразі єдиним повноцінним майданчиком для вигулу собак у Львові є Dog-Парк, що відкрився у парку Івана Франка, там облаштовані безпечні загородження, спеціальні тренажери для аджиліті, а також танції для прибирання за чотирилапими.

Наразі єдиним повноцінним майданчиком для вигулу собак у Львові є Dog-Парк, що відкрився у парку Івана Франка, там облаштовані безпечні загородження, спеціальні тренажери для аджиліті, а також станції для прибирання за чотирилапими.

Незабаром у місті має відкритися ще один майданчик, - пише 032.ua.

Як розповіла представниця ініціативи Dog-Friendly City Ольга Кирилович, уже в процесі реалізації перебуває проект-переможець конкурсів по Громадському бюджету минулого року, який передбачає встановлення міні-версії вигульного майданчика на вулиці Стрийській,75.

«Зараз по ньому закінчують «паперові» процедури і скоро приступлять до облаштування», - зауважила Ольга Кирилович.

Загалом же, у Львові є 60 визначених місць для вигулу собак, однак ці території не є облаштованими та не мають ані тренажерів, ані станцій для прибирання.

Читайте також: Чотирилапі безхатченки: чому тварини опиняються на вулиці і як це виправити

Окрім цього, активісти розробляють відповідні плани для територій у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, на Знесінні, у Стрийському парку, поблизу ЛКП «Лев» (вул. Промислова, 56). «Планують облаштувати аналогічний майданчик біля ЛКП «Лев», у якому перебувають майже всі безпритульні собаки, щоби їм було де погуляти», - пояснила Ольга Кирилович.

За словами Ольги Кирилович, нові проекти знову збираються подавати на Громадський бюджет, оскільки, як показала практика, це найдієвіший варіант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: