Прокуратура розпочала кримінальне провадження через приміщення інституту

1-34

Львівська місцева прокуратура №1 розпочала кримінальне провадження за фактом оформлення права комунальної власності на пам’ятку архітектури національного значення. Йдеться про приміщення інституту «Укрзахідпроектреставрація».

«За фактом заволодіння приміщенням інституту (оборонний мур) Львівська місцева прокуратура №1 розпочала кримінальне провадження № 4217140000000237 від 11.07. 2017 р. за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою) відносно посадовців ЛМР, ніхто не хотів до цього доводити, але опоненти вимусили інститут боронити свої права усіма можливими засобами, аж до таких, що не дуже популярні сьогодні, але будуть дуже популярними завтра та післязавтра», – повідомили ІА Дивись.інфо в інституті.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Галицький відділ поліції ГУ НП. Відтак прокуратура скерувала запит в «Укрзахідпроектреставрацію» щодо надання відомостей і копій документів, зокрема обставин і реорганізації установи, у чиїй власності перебував об’єкт з 1963 року, чи належать вказані об’єкти до об’єктів культурної спадщини тощо.

Нагадаємо, 2010 року 1129 квадратних метрів площі у самому центрі Львова завдяки рішенню виконкому перейшли у комунальну власність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: