Селяни погрожують завтра перекрити трасу Київ-Чоп

18159901fe5069a5
Фото: 032.ua

Завтра, 21 серпня, о 9 годині ранку жителі кількох сіл Сколівського району Львівської області поблизу села Тухолька перекриють трасу Київ-Чоп.

Про це розповів місцевий активіст з с. Жупани Сколівського району Богдан Яблінський, пише Вголос.

«Мешканці сіл Плав’є, Жупани, Верхнячка та інші завтра о 9 годині планують перекривати трасу Київ-Чоп. Причиною перекриття є те, що ми зараз практично не можемо доїхати до Львова. Так, раніше у нас був львівський перевізник, але щось сталось і наш маршрут почав обслуговувати перевізник зі Стрия, у якого немає достатньої кількості автобусів для цього. Тобто якщо у нас був маршрут Жупани-Львів, а тепер місцеві чиновники планують зробити лише маршрут Жупани-Стрий, а в подальшому Жупани-Сколе. А це означає, що в майбутньому, щоб доїхати до Львова, нам доведеться здійснити кілька пересадок, що не доцільно», - розповів Богдан Яблінський.

Активіст зазначає, що трасу Київ-Чоп місцеві мешканці уже перекривали, але чиновники з Львівської ОДА ігнорують людей.

«Минулого тижня ми вже перекривали цю трасу. Тоді знайшовся перевізник, який надав нам усі документи та докази того, що він може забезпечити маршрут до Львова. Ми підписали протокол із чиновниками про це. Але вже у понеділок, 14 серпня, коли наші представники прийшли на нараду до заступниці Синютки Ірини Гримак, то дізнались, що даному перевізнику в Львівській ОДА не дали дозволу на обслуговування нашого напрямку», - пояснив місцевий активіст.

Мешканці сіл обурені ставленням львівських чиновників до потреб людей та кажуть, що завтра перекриватимуть трасу аж до того часу, поки до них не приїде голова Львівської ОДА Олег Синютка та запропонує їм, як можна врегулювати проблему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: