У Львові діяла мережа незаконних автогазозаправних пунктів

630_360_1470052183-9812

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області виявили в обласному центрі три пункти з продажу скрапленого газу, які функціонували без будь-яких дозвільних документів.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Під час оперативно-слідчих заходів 18 серпня працівники поліції припинили діяльність трьох таких незаконних заправок, де, використовуючи стаціонарні цистерни та колонки із системою обліку, реалізовували паливо населенню за готівку. Загалом на них було виявлено понад 11,5 тисяч літрів скрапленого газу, вартість якого становить більше 150 000 гривень.

На заправних станціях вилучено документацію та чорнові записи, які свідчать про їх системне функціонування. Накладено арешти на механізми та устаткування, які використовувались для реалізації скрапленого газу.

За фактом відрите кримінальне провадження за ч.1 ст.272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Вчинення цього злочину карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: