У ВДВ починаються навчальні збори

48f7322ca7c013646719cb19c5bc0418f70de7c6

З 28 серпня по 26 вересня та з 11 вересня по 10 жовтня 2017 року у визначених військових частинах Високомобільних десантних військ ЗС України відбудуться навчальні збори з резервістами оперативного резерву першої черги.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

До зборів буде залучено декілька тисяч громадян з різних регіонів України, які проходитимуть збори у військових частинах ВДВ.

Окрім того, програмою зборів передбачено виконання резервістами навчального (ознайомчого) стрибка з парашутом.

Командувач Високомобільних десантних військ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що час проведення зборів буде використаний з максимальною користю для резервістів. Основна увага буде спрямована на підвищення їхнього рівня професійної підготовки, навченості, злагодженості дій у складі підрозділів, екіпажів, розрахунків тощо.

Нагадаємо, що до складу оперативного резерву першої черги входять військовослужбовці, більшість яких вже відслужили по мобілізації, мають досвід ведення бойових дій в районі проведення АТО та продовжують нарощувати набуті навички за своїми спеціальностями під час проведення подібних навчань та зборів.

Слід відзначити, що резервісти, які виконають програму підготовки — пройдуть навчальні збори у 2017 році, отримають одноразове грошове заохочення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: