Сьогодні на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять новітніх українських Героїв

21040407_1270884969706732_1074283976_n

У середу, 23 серпня, у День Державного Прапора України та з нагоди Дня Незалежності на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять новітніх українських Героїв.

У середу, 23 серпня, у День Державного Прапора України та з нагоди Дня Незалежності на Личаківському  кладовищі вшанували пам'ять новітніх українських Героїв.

Про це інформує прес-центр ОДА.

Участь у заходах взяли заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, голова ЛОДА Олег Синютка, українські військові, духовенство, громадськість. Спочатку усі присутні поклали квіти та запалили лампадки на могилах борців, які загинули під час Революції Гідності, похованих на полі почесних поховань № 67, а також на могилах військових, які загинули під час Антитерористичної операції на Сході України, похованих на полі почесних поховань №76. Військові капелани та священики відслужили чин панахиди.

Опісля у своєму виступі заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк наголосив:  «Найперше вітаю усіх з Днем Державного Прапора України. Передаю щирі вітання і від  голови  Львівської обласної ради Олександра Ганущина та депутатського корпусу, які зараз  перебувають у Сєвєродонецьку. Там, разом з головою Луганської ВЦА вони уже підняли український стяг на Луганщині. А дівчинка Ангеліна звідти піднімала прапор тут на Львівщині. Такі свята ще дуже об’єднають нашу Україну.

Так, ми вкотре показуємо, що ми єдині. Маємо пам’ятати завжди, що близько 300 Героїв України з Львівщини  поклали своє життя за волю нашої Батьківщини. І наш святий обов’язок зробити все, що у наших силах, аби їхній подвих не був марним. Слава нашим Героям і Слава нашій Україні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: