Наступного року аграріям збільшать компенсацію за техніку до 1 мільярда

У 2018 році фінансування програми часткової компенсації вартості української сільськогосподарської техніки планується збільшити до 1 млрд грн. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів видання Українська правда.

У 2018 році фінансування програми часткової компенсації вартості української сільськогосподарської техніки планується збільшити до 1 млрд грн. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів видання Українська правда.

«Урядова програма отримання 20%-вої компенсації вартості сільгосптехніки і устаткування українського виробництва має стати ефективним механізмом допомоги як аграріям, так і виробникам, які спеціалізуються на сільськогосподарському машинобудуванні», - зазначив Гройсман.

Він додав, що перші угоди за програмою будуть оформлені найближчим часом.

«На програму цьогоріч виділено 550 млн грн. Наступного року ініціативу буде продовжено, а фінансування збільшено - обсяг асигнувань сягне 1 млрд грн», - зазначив глава уряду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: