Frееdom House проілюструвала звіт про загрози демократії картою України без Криму

779f41a-qip-shot---screen-193

Міжнародна правозахисна організація Freedom House проілюструвала звіт «Популісти та автократи: Подвійна загроза глобальній демократії» світовою мапою, на якій український Крим позначено тим же кольором, що й Росію.

Міжнародна правозахисна організація Freedom House проілюструвала звіт «Популісти та автократи: Подвійна загроза глобальній демократії» світовою мапою, на якій український Крим позначено тим же кольором, що й Росію. 

Звіт з мапою розміщено на сайті Freedom House.

Територію України промарковано жовтим кольором, територію країни-агресора Росії та анексовано Криму - темно-синім, у поясненнях до мапи вказано, що Україна за рівнем свободи «частково вільна», Крим та РФ - «не вільні».

У розділі «Європа»  Крим помічено зірочкою, що означає, що на карті його помічено як територію, ане як приналежність до країни.

У звіті організації при цьому вказується, що Росія  минулого року «втручалася у політичні процеси США та інших демократичних країн, збільшила свою військову підтримку диктатури Башара Асада у Сирії та посилила свою незаконну окупацію української території».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: