У Львові на водія склали восьмий протокол за нетверезу їзду впродовж 2 місяців

21105910_1737503759884722_7816300122086350147_n

Патрульні склали на водія восьмий протокол за нетверезу їзду впродовж 2 місяців.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Вчора, близько опівночі, патрульних викликали на вулицю Богуна, де зі слів заявника у нього викрали автомобіль ВАЗ, жовтого кольору. Інспектори прибули на місце, проте там нікого не було. Патрульні подзвонили заявнику, а він повідомив, що йому потрібно було відлучитися і що підійде згодом. Тим часом до інспекторів звернувся громадянин та розказав, що автомобіль ВАЗ, жовтого кольору, здійснив зіткнення з його автомобілем та поїхав з місця події. Згодом підійшов заявник та повідомив, що не потребує допомоги поліції оскільки його автомобіль знайшовся. Чоловік перебував з ознаками алкогольного сп'яніння. Особа підтвердила свою причетність до ДТП та розказав, що після цього випив алкоголь. 

Патрульні попередили водія про відповідальність, адже вживання алкогольних напоїв після ДТП також є правопорушенням. Чоловіка перевірили в базі даних та дізналися, що він вже позбавлений права керування транспортними засобами, а також що це вже восьмий випадок нетверезої їзди за останні 2 місяці. Водій пройшов перевірку на приладі Drager, результат - 2.96 проміле. На чоловіка склали три протоколи: за створення ДТП, втечу з місця ДТП та вживання алкоголю після ДТП. Також на водія винесли постанову за керування автомобілем особою, яка позбавлена такого права.

Згодом, патрульні виявили і автомобіль порушника. Він його припаркував на вулиці Степана Бандери безпосередньо на тротуарі, чим унеможливив рух пішоходам. Двоє перехожих написали пояснення що автомобіль суттєво перешкоджає руху, а тому патрульні викликали евакуатор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: