Прокуратура подала позов про повернення Львову земділянки вартістю понад 14 мільйонів

630_360_1493324213-1416

Прокуратура Львівської області намагається у суді повернення львів’янам земельної ділянки вартістю понад 14 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області заявлено позов до суду про визнання недійсними ухвал, договорів та повернення земельної ділянки, що знаходиться на вулиці Б.-І. Антонича у місті Львові та вартістю понад 14 млн грн у власність громади м. Львова.
У серпні цього року ухвалою господарського суду Львівської області відкрито провадження у цій справі та на даний час триває судовий розгляд.

З’ясувалось, що вказану землю Львівською міською радою виключено з переліку призначених для продажу на аукціонах та безоплатно надано у постійне користування львівському комунальному підприємству для здійснення торгівлі спільно із ще однією приватною фірмою.

Встановлено, що комунальне підприємство також звільнялось від сплати земельного податку за користування 0,6 га території, яка у подальшому перейшла в користування до вказаного суб’єкта підприємницької діяльності безоплатно, поза конкурсом і за яку фактично не здійснюється сплата до бюджету будь-яких платежів.

Зазначимо, що за вказаним фактом прокуратурою Львівської області також розпочато досудове розслідування, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України, яке триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: