Роботи з облаштування громадського простору на вулиці Шафарика продовжаться у 2018 році

dsc2730-72c1a80fb74cae34a243c9c3019ff2b4

У Личаківському районі, у дворі будинків на вул. Шафарика, 6, 8, 10 цього року провели підготовці роботи з облаштування громадського простору.

Як повідомили у Личаківській РА на цей рік роботи вже завершені, у 2018 році роботи продовжаться.

«В кінці червня ми розпочали роботи з облаштування громадського простору у дворі будинків на вул. Шафарика, 6, 8, 10. Тендер на виконання робіт виграла фірма «Гарантспецбуд». Підрядник приступив до робіт з кінця червня. На сьогодні заплановані роботи на цей рік уже завершені. Зокрема, у дворі проведено масштабні роботи з облаштування тротуарів, пішохідних доріжок. На ці роботи з міського бюджету було виділено близько 1,5 млн. грн. Також до робіт доклалися мешканці, які облаштували стоянки для авто.

На наступний рік роботи на цьому об’єкті будуть продовжені. Передбачено облаштувати тут дитячий і спортивний майданчики, встановлення вуличних меблів», - розповів Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

Нагадаємо, у Личаківському районі цього року було заплановано ремонтні роботи у трьох двориках на вул. Шафарика. На ремонти двориків із міського бюджету виділено 1,5 млн. грн. Також у районі вже відремонтувати близько 30 вулиць, на ремонт яких виділено більше 25 млн. грн.

У 2017 році у житловому фонді Личаківського району заплановано проведення капітального ремонту дахів у 18 будинках на суму 4 млн. 98 тис. грн. та поточний ремонт покрівель заплановано провести у 26 будинках на суму 2,5 млн. грн.

Зокрема, вже виконано ремонт дахів у будинках за адресами: вул. Мучна, 14, вул. Личаківська, 27, вул. Репіна, 20, вул. Шафарика, 9а, вул. Пасічна, 65, вул. Чехова, 3 вул. Тракт Глинянський, 51 та ін.

Джерело: city-adm.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: