Ryanair може з'явитися в Україні в наступному році, - Омелян

_97585084_9dae4ba1-93c4-47ec-8e29-44a169be3587

Лоукостер Ryanair може розпочати польоти в Україну в наступному році. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Про це інформує ВВС Україна.

За його словами, Ryanair мав всі підстави та можливості у вересні цього року розпочати польоти з Києва та Львова, проте, з'явилися штучні перешкоди.

«Однак я маю всіх розчарувати, Ryanair полетить з України. У наступному році точно», - сказав міністр.

За його словами, переговори з Ryanair тривають. «Єдиною причиною, що Ryanair не полетить - є штучне блокування розвитку ринку з боку одного авіаперевізника. Але ці ганебні потуги успіху не матимуть», - розповів міністр.

Навесні 2017 року Ryanair оголосила про початок роботи в Україні, але потім скасували свій вихід на український ринок.

Ірландська компанія звинуватила керівників аеропорту «Бориспіль» у лобізмі інтересів високотарифних перевізників, зокрема МАУ, через якого нібито і не вдалось домовитись.

У МАУ заявляли, що авіаперевізник не є учасником перемовин між аеропортом «Бориспіль» та Ryanair, тому не може впливати на хід переговорів.

Гендиректор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін заявив, що аеропорту, як державному підприємству, контракт з Ryanair не вигідний і заявив про політичний тиск.

Вже восени 2017 року Ryanair мав літати з Києва у Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндговен. А рейси зі Львова мали бути до Ейндговена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Кракова та Будапешта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: