У Львові 10 вересня відбудеться «Знесіння Фест»

znesinnia-833be403ea4dd5c5c661caf22d9c1fb5

Упродовж 10 вересня на території FESTrepublic усі охочі зможуть відкрити для себе мікрорайон Знесіння, пізнати його історію та долучитися до дискусії про можливості його розвитку на «Знесіння Фесті».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Як зазначають організатори, програма фестивалю сформована таким чином, що кожен зможе знайти для себе щось цікаве. Зокрема, передбачена освітньо-історична частина, яка власне і розпочне фестиваль цікавою лекцією від проекту «Локальна Історія». Усі відвідувачі зможуть дізнатися як саме виник парк «Знесіння» та чому він такий цінний для Львова.

З 14.00 діятиме літературна сцена, що присвячена цьогорічному патрону фестивалю Олегу Лишезі. Своїми спогадами про поета та його творчість поділяться такі відомі постаті, як М.Кіяновська, К. Міхаліцина, близький друг В.Морозов та Д.Ткач. Модеруватиме літературну сцену Данило Ільницький.

Організатори підготували розваги і для наймолодших львів'ян. Дитяча зона передбачає безліч майстер-класів, наукове шоу, аніматорів та запуск ракет з Жаком Жаб’є.

Звичайно, що такий фестиваль не обійдеться без хорошої музики. Саме тому, організатори підготували подарунок для Львова та запросили Віктора Морозова. Окрім цього на музичній сцені фестивалю «Знесіння Фест» виступатимуть Соломія Чубай, гурти «Anima», «Три кроки в ніч» та «The Glass».

Після запальних танців та співів усіх відвідувачів запрошують переглянути якісне кіно від Wiz-Art. Також організатори пропонують екскурсії, які проводитимуться в межах програми Знесіння Фест.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: