На Львівщині правоохоронці викрили факти розкрадання державних грошей у великих кількостях

21192258_2102442219796172_2909141800633840315_n

На Львівщині правоохоронці викрили факти привласнення та розтрати майже чотирьох мільйоні гривень державних коштів.

На Львівщині правоохоронці викрили факти привласнення та розтрати майже чотирьох мільйонів гривень державних коштів.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили факти розкрадання 3 млн. 830 тис. грн коштів державного бюджету, призначених на виконання робіт із реконструкції вулиць Котляревського та Нечуя – Левицького у Львові.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.366 (службове підроблення), ч.2 ст.367 (службова недбалість) та ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Встановлено, що посадовці двох ТзОВ, вступивши у змову, у період від серпня до жовтня 2016 року, під час виконання робіт з реконструкції та гідроізоляції колектора по вулицях Котляревського та Нечуя – Левицького у Львові внесли в акти виконаних робіт недостовірні відомості щодо об’ємів та вартості фактично виконаних будівельних робіт, за які в подальшому на рахунки фірм було безпідставно перераховано грошові кошти у загальній сумі понад 8 млн. грн.

В подальшому в період з липня по грудень 2016 року на підставі акту приймання виконаних будівельних робіт посадовці компаній безпідставно здійснили перерахування коштів на загальну суму 3 млн. 830 тис. грн., чим заподіяли збитки територіальній громаді Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: