Порошенко прокоментував розслідування ДТП за участі кортежу Димінського

unnamed (18)

Свою оцінку ситуації час брифінгу після відкриття виробничого підрозділу концерну Nexans у м. Броди Петро Порошенко розповів журналістам.

Свою оцінку ситуації час брифінгу після відкриття виробничого підрозділу концерну Nexans у м. Броди Петро Порошенко розповів журналістам.

Про це з брифінгу президента повідомляє кореспондент Дивись.info.

«У мене немає сумнівів, що розслідування будь-якого ДТП, в тому числі і цього резонансного злочину, має відбуватися абсолютно прозоро, незалежно від статусу тої людини, яка вчинила злочин. Вона має понести відповідальність, - сказав Петро Порошенко. - Зараз, наскільки мені відомо, справа витребувана до Києва. Я думаю, що це додасть об’єктивності цим процесам, мене про це інформував міністр внутрішніх справ. Я не маю жодного сумніву щодо об’єктивності розслідування».

Нагадаємо, 18 серпня близько 15.00 на автодорозі Львів – Краковець у селі Ямельня, Яворівського району, сталася смертельна ДТП. В результаті цього на місці загинула жінка, водій автомобіля «Опель Астра». Також у ДТП постраждав автомобіль Mercedes S 65 AMG, що належить бізнесмену Петру Димінському. Втім, вину за пригоду взяв на себе охоронець бізнесмена, Андрій Борщ. Однак невдовзі у поліції повідомили, що мають беззаперечні докази того, що охоронець не був за кермом автомобіля, який потрапив у ДТП.

Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що слідство запропонувало бізнесмену Димінському здати взірці ДНК, аби встановити, чи був він за кермом автомобіля, що розбився. Водночас, він розповів, що бізнесмен отримав дві повістки на допити в якості свідка. Однак, минулого тижня Петро Димінський покинув Україну. Адвокат Димінського Микола Лисий заявляє, що той не отримував повісток на допит. За його словами, львівський бізнесмен був допитаний слідчим у неділю, 20 серпня, про що складено відповідний протокол. Адвокат переконує, що Димінський не тікав до Женеви, а перебуває там із бізнес-візитом.

Водночас, розслідування трагедії передали у Київ, до головного слідчого управління МВС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: