Син українського офіцера Гриба перебуває в управлінні ФСБ у Краснодарі — ЗМІ

20170828123036-658863c0f6b5645f23c8f1bba0589a42-880x440

Син українського офіцера, 19-річний громадян України Павло Гриб, який зник у білоруському Гомелі, може перебувати в управлінні ФСБ Росії у Краснодарі.

Син українського офіцера, 19-річний громадян України Павло Гриб, який зник у білоруському Гомелі, може перебувати в управлінні ФСБ Росії у Краснодарі.

Про це повідомляє білоруське видання «Єврорадіо» з посиланням на свої джерела.

«За неофіційною інформацією «Єврорадіо», Павло Гриб дійсно знаходиться в Краснодарі, в місцевому ФСБ. Але офіційно нам цього не підтвердили. Хоча і не спростували», — повідомили журналісти.

Зазначається, що в ФСБ по Краснодарському краю «порадили телефонувати за коментарями до Москви».

Адвокат Марк Фейгін, у свою чергу, висловив упевненість, що Гриб вже знаходиться в РФ, а також спрогнозував поведінку російських спецслужб.

«Такі випадки вже були. Потім людина виникала в Росії, і робилася заява з боку ФСБ, що людина сам перетнув кордон. Сам, добровільно приїхав на територію Росії і сам здався російським властям, так як дізнався, що знаходиться в розшуку. Схема, яка буде застосована для пояснення того, як цей хлопець опинився на території Росії, буде подібною. Вона буде абсурдною за змістом і такою ж абсурдною по формі. Зроблять заяву, що він сам перетнув кордон. Говоритимуть, що це нелогічно, що повірити в це неможливо, так як потреби самому їхати здаватися в нього ніякої не було - нікого це в Росії не хвилюватиме», – заявив адвокат.

Фейгін також не виключив, що Гриба викрали через арешт в Україні російського контрактника Віктора Агєєва.

«ФСБ хапає всіх, до кого може дотягнутися, щоб зібрати хорошу цифру для обміну», – додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: