Головний офіс туроператора, через якого сотні українців застрягли в «Жулянах», закритий

22_main_ukr
Фото: kiev.vgorode.ua

У Києві офіс туроператора IdrisKa tour, який не оплатив переліт своїх туристів до Іспанії зачинений, а працівники не вийшли на роботу.

У цей час туристи, які придбали путівки у туроператора, вже шосту годину перебувають в аеропорту Жуляни, повідомляє ТСН.

За інформацією пасажирів, з такими проблемами зіштовхнулися не тільки вони, а й українці, які наразі перебувають у Іспанії та не можуть потрапити додому.

Крім того, зазначається, що цього року туроператор IdrisKa tour програв суд на півмільйона гривень через заборгованість Вернум Банку.

Юристи Вернум Банк підтвердили інформацію про суд з IdrisKa tour та зазначили, що вся сума була сплачена у квітні 2017 року.

«У нас з ними благополучно закінчився суд. Ми виграли справу, проте вони все вчасно виплатили і вже в квітні цього року ми розлучилися потиснувши один одному руки. Вся сума ними була сплачена. У них був борг, певний час у них були певні труднощі, але перед нами вони ніяких не мають заборгованностей», – зазначив юрист Вернум Банк.

Раніше повідомлялося, що в аеропорту Жуляни залишились заблокованими сотні українських туристів у зв'язку з тим, що туроператор IdrisKa tour не оплатив їхній переліт до Іспанії.

Компанія IdrisKa tour працює на туристичному ринку України з 2006 року і займає одну з лідируючих позицій як туроператор по напрямках: Туреччина, Іспанія, Португалія тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: