Нардеп Дмитро Добродомов заявляє, що його приймальню штурмували працівники Генпрокуратури

13988800_1164252056947210_671536680_n

Народний депутат Дмитро Добродомов заявляє, що працівники Генпрокуратури намагалися вдертися до його приймальні та офісу партії.

«Вони намагалися вдертися в мою київську приймальню, бо в них фігурує по якісь справі власне це приміщення, яке ми орендуємо офіційно в жінки-підприємця», - розповів Дмитро Добродомов кореспонденту Дивись.info.

«Потім вони зрозуміли, що помилилися, правда зрозуміли тоді, коли народні депутати під’їхали, бо сам я зараз у Львові. Вони зрозуміли що «вдарили у штангу», написали протокол і все. Але мене непокоїть інше – там є табличка, що це приймальня народного депутата, і їх це абсолютно не зупиняє», - розповів нардеп.

За його словами до цього у приміщенні була приймальня нардепа Дерев’янка, а ще раніше косметологічний кабінет. «Як це приміщення може в них фігурувати? По їхній базі там якась фірма, яка фігурує в кримінальних, ніби це має стосунок до якогось високопоставленого колишнього співробітника ГПУ Пшонки, задіяного у схемах Курченка. Але воно належить жінці, яка ніколи не працювала в ГПУ. Їм пояснили, що це приймальня народного депутата, вони сказали що їм все одно,  якщо двері не відкриють, вони їх зламають», - обурився депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: