Садовий шукає можливості, як «освоїти» кошти, а потім знайти крайнього - Рудницький

Андрій Садовий дивиться на проблему сміття з точки зору політика, а не господаря.

Про це в інтерв’ю ІА ZIK заявив  Колишній директор департаменту з поводження з відходами ЛМР Іван Рудницький.

«Виглядає, що Андрій Іванович шукає можливості, як «освоїти» кошти, а потім знайти крайнього, на кого перекласти провину і вантаж проблеми. Винними знову буде держава, як блокує роботу. А крайнім, на кого перекладуть зобов’язання по будівництву заводу та нового полігону для ТПВ – виявиться голова ОДА. Також я чітко зрозумів: Садовий дивиться на проблему сміття з точки зору політика, а не господаря», - заявив Іван Рудницький.

Він також розповів що остаточно переконало його піти з посади. «Вирішальним моментом, коли я вирішив піти з посади, стала відмова Андрія Садового приймати на виконкомі структуру департаменту з чітко визначеними особами, які відповідальні за різні ділянки роботи: завод, рекультивацію, пошук полігону та сортування. Також я чітко зрозумів, що Садовий ставить завдання не вирішити проблему, а зімітувати і «освоїти» кошти.

Як інакше можна зрозуміти те, що за ці декілька місяців навіть не було надано приміщення для роботи департаменту – значить ми не потрібні меру і таким чином гальмують нашу роботу. Нам надали всього один невеликий кабінет і це під штат у 20 людей! Як працювати в таких умовах? При такому підході до роботи результату не буде точно. І я не хочу, щоби через два роки мене зробили винним у цьому. Коли гострота проблеми була знята Садовий став демонструвати, що має намір її вирішувати власними силами, «освоювати» чималі кошти стараннями двох-трьох наближених та особисто відданих йому людей. Я до таких не належу та й належати не мав наміру», - заявив Іван Рудницький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: