У Житомирській області фура збила двох велосипедистів, один із них загинув

аварія-1

Близько 4 години ранку на дорозі поблизу села Жеребилівки водій вантажного автомобіля «Ман» здійснив наїзд на двох велосипедистів, які їхали узбіччям йому назустріч.

Про це інформує УНІАН.

У Житомирській області  сьогодні вранці фура збила двох велосипедистів, один з яких загинув.
Як зазначається у повідомленні, дорожньо-транспортна пригода сталася на світанку 31 серпня на 253 км автодороги  «Київ – Чоп» у Новоград-Волинському районі. Попередньо встановлено, що близько 4 години ранку на автодорозі поблизу села Жеребилівки водій вантажного автомобіля «Ман», 26-річний житель Кіровоградської області, рухаючись у напрямку Києва, здійснив наїзд на двох велосипедистів, які їхали узбіччям йому назустріч.

Унаслідок аварії один з велосипедистів, 18-річний житель села Великої Деражні Новоград-Волинського району, загинув на місці пригоди. Інший – 22-річний односельчанин загиблого - з різними  травмами був доставлений до лікарні. Усі обставини та причини, що призвели до аварії та смерті людини, наразі   встановлюються у рамках досудового розслідування.

Його розпочато за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: