Заступник Кличка має фальшивий диплом про вищу освіту: вже оголошено підозру

858940

Керівнику апарату Київської міської державної адміністрації оголосили підозру за фактом використання підробленого диплому про вищу освіту.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва. Чиновника звинувачують у використанні фальшивого диплому Львівського національного університету імені Івана Франка та сприянні у виготовленні підробленого документу.

Чиновнику вже вручили підозру та допитали у статусі підозрюваного. Однак, надавати свідчення він відмовився. Його відсторонили від виконання обов’язків. Стаття про «Підробку документів» передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки.

Прокуратура не називає ім’я підозрюваного, проте раніше у розслідуванні журналістів програми «Схеми» повідомлялось, що керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко має підроблений диплом бакалавра ЛНУ імені Івана Франка, на підставі якого він отримав ступінь спеціаліста в КНУ імені Тараса Шевченка.

Згідно з розслідуванням журналістів, в архіві Львівського національного університету імені Івана Франка повідомляли, що «на підставі архівних документів встановлено, що Бондаренко Володимир Володимирович (26.01.1985 р.н.) не завершував навчання та не отримував диплом у Львівському національному університеті імені Івана Франка».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: