Ф’южн-ресторан у центрі Львова запрошує на унікальні страви (фото)

restoran_split_lviv-26

Клуб Split, який працює для своїх гостей вже 15 років, оновлює бренд. Тепер на відвідувачів чекає новий ф’южн-ресторан авторської кухні у самому серці Львова.

*промоція

Split Club Lviv — це місце, яке підходить всім. І причина цього — унікальність закладу і персоналу, які можуть догодити будь-яким бажанням гостей. З оновленням бренду «Split» сюди прийшла нова атмосфера та не один десяток переваг, які недоступні в інших ресторанах.

Його площа у 600 квадратних метрів об’єднує кілька локацій — ресторан умовно поділений на зони, у яких можна налаштувати окремі музику, відео і світло. А вишуканий дизайн преміум-класу у стилі лофт з домішками класики сприятиме релаксації та відпочинку у кожній з них. Крім того, у ресторані усе приміщення облаштоване унікальною технікою, звучання якої співрозмірне зі звуком на кращих концерт-аренах.

Ресторан працює у форматі банкет-холу: тут можна проводити презентації, весілля, фестивалі, професійні зустрічі тощо. «Split» дозволяє провести банкет на 160 осіб та фуршет на 300. Зробити подію незабутньою можна завдяки медійній системі: у залах розміщені 11 плазм, на які можна транслювати відеоролики, фільми тощо. Якщо ж гості віддають перевагу класиці — вони завжди можуть замінити це на споглядання чаруючої панорами старого міста Лева, на яку з вікон ресторану відкривається вид.

Обирати страви, які подадуть на стіл, у закладі пропонують ще із входу. Поблизу основних залів стоїть великий акваріум з живими морепродуктами. Гості можуть обрати будь-якого лобстера або устриці, а пізніше навіть прослідкувати, як їх готують. Так, відкрита кухня — ще одна з родзинок. Завдяки їй, гості не тільки додатково контролюють якість приготування їхніх страв, а й можуть спостерігати за авторським підходом створення — кухнею ф’южн-ресторану Split керує шеф-кухар – Роман Щурко – з 15-річним досвідом роботи у тому ж клубі!

У ресторані гостей пригощають унікальними стравами паназіатської кухні, а також японської-ф’южн та української ф’южн. Для приготування шеф використовує професійне обладнання, а свіжість продуктів найкраще підкреслюють способи приготування: тепан-які, робата, вок, дім сами суші та інші.

При цьому, ресторан здивує унікальною подачею кожної зі страв. Підкреслить її і посуд ручної роботи, який виготовлений з екологічно чистих матеріалів.

Для поціновувачів вин у ресторанному комлексі діє енотека, де для відвідувачів доступні більше 200 найменувань вин: від найпростіших, але не менш витончених, до кошерних та біодинамічних. Не розгубитися у виборі того єдиного напою допоможе професійний сомельє, який проведе дегустацію.

До страви ж у ресторатуризні пропонують обрати авторський коктейль. Широка барна карта задовольнить найпримхливішого гостя, а бармен прислухається до усіх побажань.

 

На відміну від багатьох інших закладів Львова, у ресторані «Split» облаштована окрема кімната для куріння. Тут для шанувальників якісних сигар є окрема сигарна карта. Ті ж, хто бажаю покурити кальян, можуть обирати з-поміж 200 видів тютюну та 300 смаків. «Split» пропонує також більше 30 видів кальянів з усіх куточків світу, які підготує професійний кальянщик. Він, окрім решти, майстер приготування фруктової композиції для кальяну навіть з 10 фруктів.

Очевидно, що під час відпочинку усі хочуть почувати себе в безпеці. Відвідувачі закладу можуть не хвилюватися і за це: професійна охорона завжди присутня у ресторані.

Попередній резерв столиків доступний за телефоном: +38 032 242 22 00

Дрес-код: щоб підтримати атмосферу закладу, вітається діловий, кежуал та коктейльний одяг.

Ф’южн-ресторан «Split» працює з 18:00 до 6:00 (після 24:00, лаундж-атмосфера, джіджей).

Більше інформації завжди можна знайти на Фейсбук-сторінці Split Club Lviv.

Матеріал розміщено на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: