Міграційна служба відпустила Давида Саакашвілі

Брата екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Давида відпустили з Печерського райвідділу міграційної служби, куди його доправили 2 вересня після затримання.

Брата екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі Давида відпустили з Печерського райвідділу міграційної служби,  куди його доправили 2 вересня після затримання.

Про це позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко заявив біля Печерського райвідділу ДМС, інформує УП.

Він зазначив, що директор департаменту міграційної служби, який у суботу не працює і в якому перебуває увесь пакет документів щодо Давида Саакашвілі, була у відділку поліції, куди його доправили.

«На запитання, чи Давид є затриманим, чи він може піти, чи до нього застосовують елементи примусу, вона (директор департаменту міграційної служби) відповіла «Ні», після чого Саакашвілі встав і пішов», - повідомив Дерев'янко.

За його словами, у поліції брату Саакашвілі хотіли вручити «протокол про адмінпорушення, штраф та документ, що він має покинути територію України у певний період».

«Якщо цього не відбувається, вступає в дію механізм примусового видворення», - зазначив нардеп.

Також він заявив, що зі слів представників міграційної служби, Давида Саакашвілі доправила до них поліція, а раніше його запрошували відвідати ДМС.

«Документів про те, що вони його запрошували, вони надати не змогли», - додав депутат.

Він додав, що до Печерського райвідділку поліції було викликано оперативну групу поліції та повідомлено про злочин працівниками правоохоронних органів.

«Суть злочину - у незаконному затриманні», - заявив Дерев'янко.

Також, за його словами, у понеділок представники Саакашвілі, ймовірно, звернуться до суду.

«Це (затримання) є фактом тиску, агресії і залякування Міхеїла Саакашвілі», - заявив Дерев'янко.

У свою чергу Давид Сакварелідзе повідомив, що Давид Саакашвілі залишив Печерський райвідділ ДМС, поїхав додому і буде «продовжувати жити і спокійно працювати в Україні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: