Міжнародна виїзна клініка огляне 190 дітей, які постраждали від опіків

120916-43_

«Лікарі об’єднується заради порятунку дітей» – під таким гаслом вже вшосте в Україні буде працювати міжнародна виїзна клініка під керівництвом Геннадія Фузайлова.

«Лікарі об’єднується заради порятунку дітей» – під таким гаслом вже вшосте в Україні буде працювати Міжнародна виїзна клініка під керівництвом професора Геннадія Фузайлова.

У період з 23 по 31 вересня в рамках міжнародної співпраці медичний центр «Intersono Medicover Group» прийматиме виїзну клініку під керівництвом лікаря Геннадія Фузайлова, професора Гарвардської медичної школи. Цього року у команді працюватимуть кращі фахівці дитячі анестезіологи та пластичні хірурги з Мічиганського та Вашингтонського університетів . Вперше в Україні буде використано UltraPulse CO2 Laser (Lumenis).

Програма Виїзної клініки ставить перед собою 3 мети:

зробити доступним лікування для дітей, які отримали опіки;

обмін досвідом та знаннями, навчання медичного персоналу;

забезпечити найкращу якість послуг і догляду однаково для всіх пацієнтів.

Під час виїзної клініки лікарі планують оглянути 190 дітей з різних областей України, що постраждали через опіки. Планують прооперувати близька 50 дітей. Більшість пацієнтів уже неодноразово отримували медичну допомогу від американських лікарів. Однак у списку є і пацієнти, які вперше будуть консультовані.

З усіх організаційних питань прохання звертатись до координатора проекту, Децик Мирослави, за телефоном: +38(067)314-52-21.

Усі лікувально-консультативні огляди та втручання будуть проведені на безоплатній основі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: