Працівника СБУ затримали на хабарі у 10 тисяч доларів, – помічник нардепа

etw3

Співробітника СБУ Ігоря Масика затримали під час отримання хабара у 10 тисяч доларів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила сестра нардепа Володимира Парасюка, а за сумісництвом його помічник Ірина Голуб.

«Пам'ятаєте СБУшника Ігоря Масика, якого Володимир Парасюк начебто викрав з лісу?

Володимир відвіз його тоді в обласне управління СБУ і передав особисто в руки тодішнього керівника генерала Андрейчука. Ми ходили в ГПУ на допити, давали свідчення, що цей СБУшник ніяк не міг заспокоїтись, що Жовківське лісове господарство не платить йому щомісячну данину і тому «блукав» у лісі, рахуючи пеньки, щоб сфабрикувати справу проти керівника Жовківського лісгоспу», – написала Ірина.

За її словами, генерал Андрейчук був дуже обурений діями підлеглого, обіцяв розібратись і покарати. Але в кінцевому результаті, капітан СБУ Ігор Масик, замість звільнення, отримав підвищення по службі, натомість стосовно Володимира Парасюка ГПУ відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення людини.

«Так от, до чого це все. 22 серпня Внутрішня безпека СБУ разом з Військовою прокуратурою затримали того самого Ігоря Масика під час отримування хабара в розмірі 10 000$.

З власних джерел в СБУ нам стало відомо, що зараз він перебуває в Пустомитівському ІТТ. Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або мільйон гривень застави. Оскільки застава не була внесена, громадянин Масик буде переведений в СІЗО.

Львівське обласне управління СБУ всіляко намагається не надати розголосу цій справі. І так само як тоді, так і зараз – прикрити свою людину.

Але ми звісно скерували вже всі необхідні запити і будемо контролювати перебіг цієї справи.

Про те, що це хабарник ми говорили ще в 2015, спалився на гарячому він тільки зараз. А тепер можемо собі лише уявляти, скільки успішних грошових «операцій» було ним проведено за ці 2 роки», – повідомила Ірина Голуб.

Нагадаємо, 2015 року було розпочате кримінальне провадження за фактом викрадення і побиття співробітника СБУ. Фігурував у справі нардеп Парасюк.

«У вересні 2015 року службовими особами Державної екологічної інспекції  у Львівській області спільно зі співробітниками СБУ під час проведення одного з лісництв на території державного підприємства Жовківське лісогосподарство виявлено незаконну порубку 71 дерева на загальну суму 300 тис. грн.

Під час цієї перевірки прибула група осіб на чолі з народним депутатом Парсюком. Надалі між працівниками управління  СБУ та цією групою виник конфлікт, під час якого працівнику СБУ завдано тілесні ушкодження. Його було викрадено та викрадено його особистий телефон та документи. Перевіряється низка версій, в тому числі і причетність до цього народного депутат Парсюка», - зачитав представник прокуратури.

Сам Парасюк заявив, що нікого не викрадав, а доставив в управління СБУ корупціонера, який вимагав хабар від працівників лісництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: