Львів’ян кличуть посмакувати бограчем та допомогти армії

3 вересня о 13:00 стартує недільна волонтерська збірка «Hand Made».

У неділю 3 вересня о 13:00 у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться «Недільна волонтерська Збірка НМ»! Біля Гарнізонного храму Петра і Павла в той самий час відбудеться також Солодка збірка НМ. Про це йдеться на офіційній сторінці події у Фейсбуці.

«Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів» збирає кошти на матеріали для виготовлення військового спорядження та «сухих» борщів, каш та чаїв, таких необхідних нашим на передовій. Чекаємо всіх, хто в той, чи інший спосіб пройшов цей шлях з нами, з країною, з українськими Воїнами, — зазначають організатори. — Польова кухня НМ на чолі з другом НМ Володимир Журавчак почастує звичним вже для львівського меню славетних вуличних страв — батяром Боґрачем! Дівчата-волонтери пропонують неперевершену домашню випічку, каву та чай!»

Також під час події усі бажаючі зможуть придбати сувеніри ручної роботи.

«Купуючи сувеніри та їжу на нашій Збірці, ти підтримуєш волонтерський рух, допомагаєш зібрати кошти на матеріали для маскувальних сіток, маскхалатів, рукавиць, балаклав та іншого спорядження, що виготовляється для Армії руками волонтерів», — додають організатори.

 

Нагадаємо, вчора у Львові презентували фотопроект «Якби не війна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: