Завтра у Львові відновлять роботу соціальних маршруток для студентів

Strajk-Avtobus-10-630x420

Студенти університету ім. Івана Франка, які живуть у гуртожитках на Пасічній та Медової Печери, зможуть їздити на навчання на пільгових маршрутках.

Запустити спеціальні студентські маршрути планують з початком навчального року, інформують у прес-службі Львівської міської ради.

За словами заступника мера Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, такі маршрутки мають почати їздити уже з 4-го вересня. Вартість проїзду - 2 гривні.

«Два соціальні маршрути, які раніше уже діяли на цих напрямках, не були достатньо завантажені, тому, вірогідно, з вересня ми залишимо лише один з маршрутів або ж тут курсуватимуть два менших автобуси», — зазначив Сергій Бабак.

Нагадаємо, через ремонт Личаківської та тимчасове зупинення руху трамваїв № 2 та 10 у цьому напрямку, студентам виділили додаткові маршрутки з вартістю проїзду 2 гривні.

Маршрути розпочали діяти з 27-го березня, відправляючись від гуртожитків № 2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної, 59 (біля відділення «Ощадбанку»). З обох зупинок виїжджали автобуси о 7:30, 7:45 та 9:15.

Додамо, соціальними маршрутками могли їздити лише студенти, що показали студентський квиток. Автобуси доїжджали до пл. Галицької, не роблячи проміжних зупинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: