На Львівщині легковик в'їхав в маршрутку з пасажирами

xw_1005836

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримала пасажирка легковика.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 3 вересня близько восьмої ранку на автодорозі «Червоноград – Рава-Руська» поблизу села Муроване, Сокальського району. Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2106, 43-річний мешканець міста Белз, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з маршрутним автобусом «БАЗ» сполученням «Червоноград – Рава-Руська», інформує прес-служба поліції Львівської області.

Окрім водія, 68-річного мешканця одного з сіл району, у салоні автобуса перебували десятеро пасажирів. Ні водій, ні пасажири автобуса не постраждали,  17-річна пасажирка «дев’ятки» з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітки» була госпіталізована.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: