На Львівщині під час розпивання алкоголю чоловік встромив ножа у живіт свого гостя

15326492_1728662040507527_8094773410827633080_n

Потерпілого, 36-річного мешканця Волинської області, госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «ножове поранення передньої черевної стінки».

В Сокальське відділення поліції 1 вересня надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району місцевий мешканець завдав чоловікові тілесні ушкодження.
Правоохоронці встановили, що троє братів, віком 28, 26 та 22 роки, в себе вдома розпивали спиртні напої. До них в гості зайшов 36-річний мешканець сусіднього села, який долучився до застілля, інформує прес-служба поліції Львівської області.

Між чоловіками на побутовому грунті виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої молодший з братів вдарив гостя кухонним ножем.

Потерпілого госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «ножове поранення передньої черевної стінки».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: