Південна Корея відпрацювала удар по ядерних об'єктах КНДР

1d19495-------

У відповідь на успішне випробування Пхеньяном ядерного заряду, Південна Корея провела власні ракетні навчання - для відпрацювання можливого удару по ядерних об'єктах північного сусіда.

Про це пише BBC.

В ході навчань були використані справжні бойові заряди, запуск яких здійснювався як з землі, так і з літаків.

За словами кореспондента Бі-бі-сі в Сеулі Робіна Бранта, проведення навчань мало продемонструвати перехід Південної Кореї в стан підвищеної бойової готовності. Бойові заряди були звичайними - у країни немає ядерних боєголовок.

Однак південнокорейське командування заявило, що навчання проводилися «з урахуванням місця розташування» полігону, де Пхеньян провів успішне випробування ядерного заряду.

«Навчання демонструють, що армія Південної Кореї рішуче налаштована знищити не тільки джерело провокації, а й керівництво противника і його додаткові сили, якщо вони загрожують безпеці наших людей», - цитує агентство Йонхап представника південнокорейського командування.

Агентство також повідомило, що Сеул і Вашингтон погодилися переглянути поточні домовленості, щоб Південна Корея могла вдвічі збільшити свою ракетну міць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: