Суд не зняв арешту з майна Добкіна

_96944814_unian_787575

Апеляційний суд Києва відмовив захисту Михайла Добкіна у знятті арешту з його майна.

Про це повідомили у прес-службі суду.

«4 вересня 2017 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Добкіна М.М., на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 липня 2017 року, якою задоволено клопотання старшого слідчого в ОВС п’ятого відділу з розслідування кримінальних проваджень управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України про накладення арешту на майно підозрюваного Добкіна М.М. та накладено арешт на нерухоме та рухоме майно, визначене ухвалою, що належить підозрюваному Добкіну М.М. на праві власності», – йдеться у повідомленні.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила:

«ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 19 липня 2017 року – залишити без змін;

апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Добкіна М.М. – залишити без задоволення».

Нагадаємо, Михайло Добкін підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 («Зловживання владою або службовим становищем»), ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 190 («Шахрайство») Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: