Проект Ukrainians закривається

Скриншот_головної_сторінки_Ukrainians_2017

Про закриття розробки української соціальної мережі Ukrainians повідомила співзасновниця проекту Олександра Струмчинська.

Про закриття розробки української соціальної мережі  Ukrainians повідомила співзасновниця проекту Олександра Струмчинська. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Привіт усім користувачам Ukrainians. Мене поставили перед фактом , що розробка української соціальної мережі припиняється.

Мені дуже шкода, і я відверто прошу вибачення і дякую усім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію та успіх цього проекту.

Ситуація така – мого голосу недостатньо, щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту – керівництво компанії розробиків (співзасновники мережі) відмовились не лише від самостійної розробки, але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка б змогла допомогти мені виконати Вам обіцяне.

Досягнуто було багато – і це насправді наш спільний успіх. Дякую Вам

Не помиляються лише ті, хто нічого не роблять», – написала Олександра.

Нагадаємо, Ukrainians — українська інтернетна соціальна мережа була заснована 17 травня 2017 канадською IT-компанією StartupSoft, перша версія почала працювати 3 червня 2017 року як соціальна мережа для українців. Головою сервісу була Олександра Струмчинська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: