У Львові побільшає спортивних майданчиків

img5619-18dad1ab6c9ee78a8b6085b2bc6a3216

У місті активно відновлюють спортивні майданчики.

Зокрема, вже 9 вересня, до Дня фізичної культури на проспекті Чорновола, 45 відкриють мультифункційний спортивний майданчик, адаптований для людей з інвалідністю, а опісля цього відновлення почнеться ще на 4 майданчиках.

Загалом цього року з міського бюджету на відновлення спортивних майданчиків було виділено 2,5 млн. грн.

«Це наш четвертий майданчик. Плануємо розпочати роботи ще по трьох спортивних майданчиках. Цей майданчик буде у вільному доступі для усіх. Тут буде адміністратор, який буде везти журнал експлуатації майданчика, графік проведення спортивних заходів. Користування майданчиком буде безкоштовним», - зазначив Ігор Самотій, директор ЛКП «Спортресурс».

До прикладу, майданчик на проспекті Чорновола, 45, який відкриють 9 вересня, завдяки відновленню та ремонту отримав спеціальне покриття з полівінілу - воно дозволяє людям, які пересуваються на візках, заїхати на спортивну територію і без жодних проблем зіграти у баскетбол чи флорбол. Загальна вартість робіт по відновленню - 1 млн. 300 тис. грн.

Також зараз розроблено проектно-кошторисну документацію ще на 4 спортивних майданчики, а саме:

  • вул. М. Вовчка, 3, де запроектовано зону з вуличними тренажерами, сучасним  комплексом для  занять «Street Workout», футбольним та баскетбольним полями.
  • вул. Винниченка, 4, де планується відновлення скейт-майданчику та облаштування сучасного баскетбольного майданчика, де будуть трибуни.
  • вул. Винниченка, 4, біля «Порохової вежі», де незабаром з’явиться відпочинкова зона з стаціонарними вуличними шаховими столами та  тренажерами.
  • також дитячо-спортивний майданчик на вул. Чорноморська, 12, де планується облаштування дитячої зони з резиновим покриттям та спортивна зона з комплексом «Street Workout» та міні-футбольним полем з штучним покриттям.

Нагадаємо, що у 2016 році ЛКП «Спортресурс» було проведено капітальний ремонт 4 спортивних майданчиків на суму 3,3 млн. грн., а саме: було облаштовано  міні-футбольні поля з штучним покриттям на вул. Кошиця, 4 та Тернопільська, 13а, також облаштовано сучасний майданчик для занять «Street Workout» на вулиці Винниченка, 4 (біля Порохової вежі) та зроблено поки що єдиний вуличний баскетбольний майданчик з поліуретановим покриттям на спортивному комплексі на вул. Кастелівка, 8.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: