У Львові відзначатимуть День фізичної культури і спорту

afisha-65d707f0482ea7cbd3e797ab493c7a4c

До Дня фізичної культури і спорту, який відзначатимуть 9 вересня, у різних куточках міста Львова відбуватимуться спортивні заходи.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Першою спортивною подією у цей день буде проведення майстер-класів з художньої гімнастики від абсолютної чемпіонки світу з художньої гімнастики, дворазової бронзової призерки Олімпійський ігор Ганни Безсонової «RG Fest-Lviv 2017», які проходитимуть в палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8).

Поціновувачі боксу матимуть змогу відвідати вуличний турнір, який відбуватиметься на площі перед Церквою Різдва Пресвятої Богородиці (просп. Червоної Калини, 70).

Ще один вуличний турнір зі стрітболу та баскетболу на візках пройде на спортивному майданчику на проспекті В. Чорновола, 45.

В центральній частині міста перетвориться на майданчик, де відвідувачі зможуть ознайомитись із багатьма видами спорту. Зокрема, відбуватимуться показові виступи від спортсменів Львівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» із таких видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, шоудаун, боча, флорбол (площа перед ЛНУ ім. І. Франка).

Відвідувачі зможуть взяти участь у вуличному турнірі з настільного тенісу, який проходитиме на площі перед пам’ятником Данилу Галицькому, а також відвідати вуличний турнір зі стріт-воркауту на спортивному майданчику на вул. В. Винниченка, 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: