ЛОР на сесії розгляне питання виділення приміщень для військового ліцею у Червонограді

Постійна комісія з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради вчора, 5 вересня, зробила ще один крок до створення військового ліцею на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат у Червонограді.

Постійна комісія з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради вчора, 5 вересня, зробила ще один крок до створення військового ліцею на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат у м. Червоноград.

Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Так, депутати підтримали проект рішення обласної ради «Про затвердження акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І - ІІІ ступенів», а також погодили винесення на сесію проекту рішення «Про передачу майна в державну власність на баланс Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

Раніше Міністр оборони України та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в серпні підтвердили готовність створити на базі колишньої школи-інтернат у м. Червоноград військовий ліцей. Відкрити навчальний заклад планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: