На конкурс зі створення креативного простору у трамвайному депо подалася лише одна фірма

2017-02-08_22-45-09
Скріншот з відеопрезентації «Lem station»

ТзОВ «Lem Station» стала єдиною фірмою, яка подала свої пропозиції на конкурс зі створення інноваційно-креативного простору у трамвайному депо. Вона ж його і виграла.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

6 вересня у міській раді оголосили результати проведення інвестиційного конкурсу для реалізації проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору». На конкурс свої пропозиції подала лише одна фірма — ТзОВ «Lem Station». За словами начальниці управління інвестицій та проектів Ольги Сивак, не дивлячись на це, конкурс відбувся — право реалізовувати цей проект віддали «Lem Station».

«Це львівська компанія, яка спеціально створена під цей проект. Тут важливо, що учасники цього товариства відомі львів’яни, їхній внесок – це їхня репутація», — каже Ольга Сивак.

Раніше ми писали, що ініціативна група «Lem Station» складається з шести львівських підприємців: Марк Зархін, Олег Мацех, Дмитро Косарєв, Тарас Кицмей, Тарас Добрянський та Олег Дрінь. Їх ідея носить назву на честь письменника-футуриста зі Львова Станіслава Лема.

Начальниця управління інвестицій та проектів Львівської міськради пояснює відсутність інших претендентів на перемогу складністю об’єкту.

«Об’єкт складний, не комерційний. Основною умовою було, щоби там не облаштовували торгових площ, готелів. Акцент робиться на навчання, інноваційність і соціальні проекти», — каже Ольга Сивак.

Детальніше про майбутній проект «Lem Station» ми писали тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: