На Рівненщині в ДТП загинув журналіст та 4 політологи (фото)

PM697image001

В аварії на Рівненщині загинули 5 людей, один з яких журналіст, а інші політологи.

Аварія сталася на автодорозі «Київ - Ковель - Ягодин» поблизу села Маневичі Рокитнівського району, близько 7.00, повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Попередньо, поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом.

Унаслідок зіткнення на місці події загинули четверо чоловіків з легкового автомобіля. Травми несумісні з життям отримали: 33-річний мешканець Донецька та троє жителів столиці 31-го, 34-х та 40-ка років.

Відомо, що 34-річний уродженець Чернівців працював журналістом у Києві. Життя п’ятого учасника ДТП, 26-річного пасажира рятували лікарі, утім від отриманих травм він помер у реанімації.

Політичний експерт Юрій Романенко повідомив у Facebook, що в автокатастрофі  загинули чотири політолога Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур.

Згодом він додав, що в реанімації помер п'ятий пасажир - громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: