У Львові розробляють стратегію розвитку міста

8fb4f352a322d53eb8bc27f123b70d70
Андрій Москаленко, ЛМР

Зараз у Львові триває розробка нової стратегії, яка базується на креативній економіці.

Про це під час прес-конференції, 6 вересня, повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, інформує Дивись.info.

Наразі у Львові розробляють нову стратегію розвитку міста, яка базується на креативній економіці, а також на таких галузях як культура, освіта, IT, технології і на перетині багатьох галузей, де мають народитися нові речі доданої вартості, нова кількість робочих місць, нові спеціалізації в освіті, нові простори.

«Це все буде працювати тоді, коли буде якісна екосистема, локації, куди можна буде прийти чи просто людині яка має ідею, місце, чи людині, яка прагне вже щось втілити, провести захід, екосистема, де можна буде отримати менторську допомогу тощо», — пояснює Андрій Москаленко.

Читайте також: На конкурс зі створення креативного простору у трамвайному депо подалася лише одна фірма

За словами заступника міського голови, це все необхідно для того, щоби конкурувати з закордонними містами, глобально конкурувати, вигравати конкуренцію за талановитих людей.

Одним з таких об’єктів, який є ключовим для Львова, виступає старе трамвайне депо. Його прагнуть перетворити на інноваційно-креативний простір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: