Запущені ЛМР експрес-маршрути – незаконні, – Товстига

Strajk-Avtobus-19-630x420

Львівська міська рада рапортує про відсутність проблем з вивезенням пасажирів від АС «Західна», зокрема завдяки запущеним вчора експрес-маршрутам.

Втім, голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига каже, що ці маршрути незаконні. «У нас є багато судів, і по одному з них є заборона оголошувати нові конкурси, або погоджувати нові маршрути. З цього випливає, що ми не можемо створювати нові маршрути в в режимі «експрес». Експрес, який їздить з АС «Західна» повинен мати паспорт, погоджений у поліції і управлінні транспорту. Але управлінню заборонено будь-які дії чинити, а значить такого паспорта немає у природі. Тобто ці три  автобуси є чистої води нелегалами. Такі самі побоювання є щодо студентського маршруту. З тої інформації, якою я володію, у нього паспорта на маршрут в режимі «експрес» тут теж немає. Питання, чому досі на це не відреагувала «Укртрансінспекція» і фіскальна служба, адже там відбувається обіг готівки», - розповів у коментарі Дивись.info Святослав Товстига.

Як ми розповідали раніше, через перенесення кінцевих зупинок приміських маршрутів на автостанції на околицях Львова, у місті вже кілька днів існують проблеми із громадським транспортом. Через недостатню кількість автобусів на міських маршрутах, людям доводиться їздити у переповнених маршрутках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: