На Львівщині зник старший чоловік, який вийшов вигуляти чотирилапого

374212272 (1)

Яворівський відділ поліції ГУНП у Львівській області встановлює місце перебування Омеляна Васильовича Кусяка, 1933 року народження, жителя с. Кожичі, Яворівського району, який 5.09.2017 року, близько 17:00 вийшов з дому разом із маленьким собачкою (дворнягою), чорного кольору на поводку та по цей час не повернувся.

Яворівський відділ поліції ГУНП у Львівській області встановлює місце перебування Омеляна Васильовича Кусяка, 1933 року народження, жителя с. Кожичі, Яворівського району, який 5.09.2017 року, близько 17:00 вийшов з дому разом із маленьким собачкою (дворнягою), чорного кольору на поводку та по цей час не повернувся, пише ZIK

Про це повідомила сьогодні, 7 вересня, власкорові IA ZIK старший інспектор Яворівського ВП ГП у Львівській області, капітан поліції Іванна Курілець.

З її слів, прикмети: вік – 83 роки, зріст – 170 см., худорлявої тілобудови, обличчя – подовгувате, коротке сиве волосся, очі – голубі, брови – темні, прямі, ротова порожнина в зубних протезах.

Був одягнений в спортивні штани, темно-синього кольору із трьома сірими смугами по боках; чорні туфлі; піджак та в’язану, кофту, сірого кольору; світло-зелену сорочку, на довгий рукав. При собі міг мати матерчату куртку, темно-коричневого кольору.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місце перебування зниклого або інформацією про маршрут його пересування, звертатися на оперативну лінію: 102 або за телефонами: (03259) 2-10-30; 2-13-32.

При одержанні будь-якої інформації відносно зниклого чи встановленні місця знаходження – терміново повідомити на адресу Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: