Тисячі мешканців Львова досі мають заборгованість по субсидіях

1461802278-9783-1

У Львові зареєстровано близько 15 тисяч домогосподарств, які мали протерміновану заборгованість по субсидіях.

Про це під час брифінгу, 7 вересня, заявив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міськради Ігор Кобрин, повідомляє Дивись.info.

З 15 тисяч боржників близько 4 тисяч вже  підтвердили своє право з 1 травня отримувати субсидії. Інші ж не матимуть субсидії, доки не погасять борг.

«Такі мешканці не мають права на одержання житлової субсидії на наступний період, допоки вони впродовж двох місяців з часу інформування їх про таку заборгованість не сплатять її і документально цього не підтвердять. Також вони можуть укласти договір із надавачем послуг про реструктуризацію боргу», — зазначає начальниця управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Зазначимо, львів’яни, які отримували субсидію і мають заборгованість за житлово-комунальні послуги більше, ніж 2 місяці, залишаться без субсидій.

При цьому, Кабмін прийняв рішення, згідно з яким на отримування субсидії не впливає заборгованість до 340 гривень.

Зазначимо, що загалом у Львові станом на 1 вересня 2017 року житлову субсидію отримують 118 443 тисячі сімей (всього у Львові понад 248 тисяч сімей). В аналогічний період 2016 року субсидію отримували понад 102 тисячі домогосподарств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: