У Львові відремонтували три галерейні балкони загального користування

pislia1-e19c92eb87e857823750ed873bc8c819

У будинку на вул. Богдана Хмельницького, 153 відремонтовано три галерейні балкони загального користування за кошти Шевченківської РА. Як повідомили у районній адміністрації, ремонт балконів у цьому будинку розпочався у 2016 році.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«У цьому будинку, на звернення мешканців, за кошти Шевченківської адміністрації було відремонтовано три галерейних балкони загального користування. Роботи проводилися у два етапи. Перший етап – це ремонт балкону на ІІІ-му поверсі. Цей балкон ми відремонтували у 2016 році. Цього року відремонтували балкони на І-му і ІІ-му поверхах. Вартість ремонту 125 тис. грн.», - розповіла Наталія Залужна, начальник відділу житлового господарства Шевченківської РА.

Нагадаємо, у Шевченківському районі цього року заплановано відремонтувати найбільшу кількість балконів у порівнянні з іншими районами – 45. Це, в основному, балкони загального користування. Загальна вартість робіт становить 3 млн. 200 тис. грн. Вже відремонтовано більше 25 балконів на суму більш як 1,5 млн. грн. Зокрема, відремонтовано балкони на вул. Леонтовича, 6, вул. Огіркова, 4, вул. Підзамче, 13, вул. Богдана Хмельницького, 74, вул. Донецька, 4.

Загалом цього року районні адміністрації Львова планують виконати ремонт балконів у 98 будинках на суму більше ніж 8 млн. грн.

У Галицькому районі заплановано ремонт 17 балконів на загальну суму 2,5 млн. грн. Зокрема відремонтовано дворові балкони на вул. Сєченова, 3, пр. Шевченка, 8.

У Личаківському районі заплановано провести капітальний ремонт на 2 балконах (вул. Генерала Тарнавського, 11 та вул. Личаківська, 55.) Вартість робіт становить 213, 8 тис. грн. Ремонт уже завершено.

Також на 13 балконах проведуть поточний ремонт. Вартість робіт 738,6 тис. грн. Вже виконано ремонт на об’єктах: вул. Генерала Тарнавського, 9, вул. Садовського, 2, вул. Чехова, 4, 7, 24, вул. Личаківська, 24, 63, вул. Мала, 4, 6, вул. Заньковецької, 1.

У Франківському районі заплановано цього року відремонтувати 9 балконів на суму 652,7 тис. грн. Зокрема, вже відремонтовано дворові балкони на вул. Городоцька, 151, 175, вул. Кропивницького, 12; та індивідуальні балкони на вул. Метрологічна, 6, вул. Гіпсова, 4 (2 балкони), вул. Кастелівка, 16.

У Залізничному районі на цей рік заплановано відремонтувати 12 балконів. Вартість робіт становитиме 1 млн. 119 тис. грн. Станом на сьогодні повністю завершено ремонт балкону загального користування на вул. Шараневича, 7.

Як повідомили у районних адміністраціях, роботи з ремонту балконів виконують підрядні організація. Якщо вартість ремонту перевищує 50 тис. грн, підрядника визначають через систему електронних закупівель ProZORRO.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: