Львівський виконком не дозволив будувати житло замість спорткомплексу

Разрешение-на-реконструкцию

Виконком Львівської міськради не затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ПП «Озерна алея».

Виконавчий комітет Львівської міської ради не затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ПП «Озерна алея» спортивно-рекреаційного комплексу з житловими одиницями, підземним паркінгом та з об’єктами громадського призначення на вул. Володимира Великого, 2А зі знесенням існуючої споруди. Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Як пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, йдеться зведення трьох будинків на 10, 12 та 14 поверхів на місці колишньої автостоянки видавництва «Вільна Україна».

«Там є 3 поверхи комерції, в тому числі і під спортивний комплекс із басейнами. Тобто 3 поверхи під громадську функцію – офіси, крамниці, спортивний комплекс», - заявив Юліан Чаплінський.

Втім, таке пояснення обурило міського голову Андрія Садового.

«Офіси і крамниці це комерція а не спорт. Коли ми приймали рішення про забудову даної ділянки, то вирішили, що там має бути рекреаційна зона. Будівельники на це погодились, тому я зняв  своє вето по даному питанню. Тепер ви мені показуєте житловий будинок і говорите, що можливо там буде один поверх спорту. А можливо зроблять спортивний магазин і скажуть що це спорт. В цьому районі житла достатньо, там спорт потрібен, тому я й погодився на таку ідею. А тепер замість спорту хочуть звести 12-14-поверхові будинки. А якщо завтра забудовник скаже, що не вигідно там спорткомплекс облаштовувати?», – обурився міський голова Андрій Садовий.

Після цього члени виконавчого комітету перенесли розгляд питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: