Повернення Саакашвілі: до пункту пропуску «Краковець» привезли «тітушок» (відео)

7cdf5916-36b6-44bd-ab71-88c3c5ca84da
фото: info.rns.org.ua

На кордон з Польщею до КПП «Краківець» прибули автобуси з молодиками спортивної зовнішності.

Молодиків на КПП виявили активісти - прибічники екс-президента Грузії Міхеіл Саакашвілі, який має прибути до КПП 10 вересня.

За повідомленням «Руху нових сил», до кордону прибули понад 100 авто з прихильниками Саакашвілі.

Вони кілька годин чекали на прибуття поліції через «тітушок», щоб перевірити, чи не мають ті з собою незаконної зброї, оскільки деякі з молодиків поводилися агресивно, погрожували прихильникам Саакашвілі ножем, а на питання, чому вони на КПП заявляли, що приїхали «на екскурсію». За словами молодиків, вони приїхали з Харкова, Кременчуга, Києва.

Поліції, яка прибула на місце події,  молоді люди заявили, що не мають документів, свої ім'я, вік та місце проживання називали усно. Деякі з них заявили, що їм 18 років, а приїхали вони,  бо «проти Саакашвілі».

Разом з тим Давид Сакварелідзе, член РНС, який також перебуває на КПП «Краківець», заявив: жодної реакції з боку поліції немає.

«Нам також повідомили, що ще 6 автобусів стоять в с.Наконечне, є інформація про заплановані вночі провокації у нашому таборі», - додав він.

Як відомо, 10 вересня екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі плланує повернутися  в Україну через КПП «Краківець», де можливо його затримання: Грузія направила Україні вже третій запит про видачу свого колишнього президента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: